"Complete projecten vanaf het begin tot het eind binnen en buitenshuis"
Telefoon     06-54908647

Over ons


Aannemersbedrijf Akerboom is gevestigd in Ter Aar. We hebben voornamelijk particulieren als klant. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om vakkundig en professioneel te werk te gaan. In onze eigen machinale werkplaats vervaardigen we de producten voor onze klanten. Hierbij kunt u denken aan kozijnen, deuren, inbouwkasten en overig meubilair.

We vinden het fijn dat u als klant 1 aanspreekpunt hebt voor, tijdens maar ook na de werkzaamheden. Aannemersbedrijf Akerboom bestaat al meer dan 159 jaar, en doordat we open staan voor uitdagende en niet-alledaagse werkzaamheden, bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

We bespreken graag met u de mogelijkheden, rekening houdend met uw wensen. Samen met onze u zorgen we ervoor dat uw wensen worden nagekomen.

 

Onze diensten


Dienst 1

Nieuwbouw

Als all-round aannemersbedrijf voeren wij alle nieuw- en verbouwklussen voor u uit. Onze ervaring ligt dus in een breed pakket aan werkzaamheden.

MEER OVER NIEUWBOUW/VERBOUW

Dienst 2

Renovatie

Goed onderhoud aan uw woning is van groot belang, maar wordt vaak erg onderschat. Wij kunnen uw kozijnen op maat vervangen of uw dakkapel vernieuwen tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

MEER OVER RENOVATIES

Dienst 3

Timmerwerken

In onze timmerwerkplaats kunnen wij in eigen beheer al het mogelijke naar uw wens maken. Mede door jarenlange doorgegeven timmerervaring maken wij een solide houtproduct van allerlei houtsoorten.

MEER OVER TIMMERWERKEN